Woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen?

Verkoop van uw woning

Keizer Makelaardij richt zich primair op de verkoop van woningen in Zuid-Drenthe. Ik woon en leef al jaren in Drenthe en ken deze regio door en door: de mooie dorpen, de huizen en boerderijen, de mensen die er wonen, maar ook de natuurlijke en sociaal-culturele omgeving. Met deze uitgebreide regionale kennis, uw informatie en wensenlijstje ga ik voor u aan de slag om zo snel mogelijk uw woning te verkopen tegen het best haalbare bedrag.

Er zijn diverse redenen waarom u een huis koopt of verkoopt: van nieuwe baan tot scheiding, van verhuizing tot erfenis. In alle gevallen draait het om emotie. Met mijn credo ‘al het goede uit het verleden koesteren en daarop verder bouwen voor de toekomst’ begeleid en adviseer ik u graag bij de verkoop van uw huis. Er komt namelijk veel op u af – soms in heel korte tijd – en u wordt geconfronteerd met financiële, technische en juridische aspecten. Aspecten waar u in het dagelijks leven niet of nauwelijks mee te maken heeft, maar die wel goed geregeld moeten worden.

Vanaf ons eerste contact tot aan de dag van overdracht ben ik uw sparringpartner: ik maak tijd voor u vrij om elkaar goed te leren kennen, houd u goed op de hoogte van de voortgang, reageer snel op uw vragen en kijk met een open maar kritische blik naar alle zakelijke aspecten.

Team Keizer Makelaardij

Gratis waardebepaling

Weten wat uw huis waard is? Ontvang een gratis waardebepaling van uw woning! Onze makelaar komt graag bij u langs.

Reviews Keizer Makelaardij