Aankoopmakelaar

Deskundig advies bij aankoop

Wilt u een woning aankopen?

Een woning is meer dan een stapel stenen. Het draait allemaal om emotie. Elke woning vertelt een eigen verhaal, terwijl uw persoonlijke wensen en voorkeuren bepalen of dat verhaal u aanspreekt. Ik vertel u graag het verhaal achter deze woningen, niet alleen de zakelijke aspecten maar ook de anekdotes die de woning uniek maken. Van locatie tot historische feiten tot mooie verhalen over de voormalige bewoners.

Keizer Makelaardij heeft een breed aanbod aan woningen in Drenthe: van vrijstaande woning tot appartement, van herenwoning tot boerderij en van twee-onder-één-kap tot rijtjeswoning. Welk huis uw voorkeur heeft, hangt af van uw woonwensen, gezinssamenstelling en financiële situatie. Bijvoorbeeld omdat u wilt dat uw kinderen veilig en dichtbij naar school kunnen of omdat u in de buurt wilt sporten of buurten bij de lokale (sport)vereniging. Misschien hecht u veel waarde aan voldoende winkelgelegenheid, vrije natuur of een actief dorpsleven met veel sociale betrokkenheid. Of misschien vraagt uw hobby of werk een ruim huis of een groot kaveloppervlakte.

Heeft u een huis gevonden waar u alleen, samen of met uw gezin kunt wonen, werken, slapen, spelen, tuinieren, leven en genieten? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of voor het plannen van een bezichtiging.

Reviews Keizer Makelaardij