Financiering

Deskundig hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Keizer Makelaardij werkt nauw samen met vrijwel alle Nederlandse hypotheekverstrekkers. Dit maakt het mogelijk om voor u een hypotheek te verschaffen die afgestemd is op uw persoonlijke situatie én tegen een scherp tarief.

Om een deskundig hypotheekadvies te geven, werk ik samen met een hypotheekadviseuse die gebruik maakt van moderne hypotheeksoftware. Een betrouwbaar en gedegen advies kunnen we geven door goed te luisteren naar uw wensen en voorkeuren, rekening te houden met uw persoonlijke situatie en te anticiperen op mogelijke veranderingen.

Is het uw eerste koopwoning, gaat u samenwonen, trouwen, scheiden of wilt u verbouwen? Het zijn allemaal factoren die invloed hebben op de hypotheek die u afsluit. Het uitzoeken en verstrekken van hypotheken is voor ons dagelijks werk, maar voor u is het wellicht nieuw. Door u goed te informeren over de verschillende hypotheekvormen kunt u weloverwogen de juiste hypotheek afsluiten. Een hypotheek die bij u past en waar u een fijn gevoel bij heeft!

Jannie Keizer

Hypotheekgesprek

Wilt u meer weten en een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Reviews Keizer Makelaardij