Taxaties

Gecertificeerde taxateurs

Wat is een taxatierapport?

Om vast te kunnen stellen wat u maximaal kunt lenen, vraagt een bank (of andere geldverstrekker) vooraf een gedegen en betrouwbare taxatie door een gecertificeerde taxateur. Voor het taxeren van onroerend goed maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring in de regionale markt in combinatie met een nauwkeurige beoordeling ter plaatse en mijn technische kennis.

NRVT en SCVM

Naast mijn registratie in het register van het NRVT ben ik SCVM gecertificeerd en bevoegd om woningtaxaties uit te voeren. De taxaties van Keizer Makelaardij worden door alle banken en financiële instellingen (ook met NHG) geaccepteerd. Heeft u met spoed een woningtaxatie nodig, dan zal ik alles op alles zetten om voor u zo snel mogelijk een gevalideerd taxatierapport af te leveren. Wij gaan direct voor u aan de slag!

NWWI en Taxateurs Unie

Het is heel belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van uw woning juist is. Keizer Makelaardij is aangesloten bij de NWWI en Taxateurs Unie. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport. Voor een hypotheek heeft u veelal een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig.

Taxatiekosten

De kosten voor een taxatie zijn afhankelijk van de waarde van de woning. Een taxatierapport ofwel een NWWI gevalideerd Taxatierapport kunnen wij u leveren voor € 900,00 incl. BTW. Wanneer er in het Taxatierapport een verbouwing opgenomen dient te worden, wordt hiervoor een extra bedrag van € 60,= incl. BTW berekend.

Jannie Keizer

Taxatierapport aanvragen

Vragen hierover of heeft u een taxatierapport nodig/of wilt u met een van ons doornemen of dat noodzakelijk is?

Reviews Keizer Makelaardij