Verkocht

ZORGVLIED, Gavere 13

€ 159.000,= k.k
Type afname
Koop
Bouw
Recreatie
Bungalow
2010
Vrijstaande bungalow
Plat dak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
49 m2
4 m2
859 m2
123 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
1
Energie
Niet verplicht
c.v.-ketel, houtkachel
c.v.-ketel
Elektrisch combiketel, eigendom

Omschrijving

Wie wil dit nu niet?! VRIJSTAANDE, geheel GEMODERNISEERDE en vergrote RECREATIE BUNGALOW op een ruim perceel (859 m2), gelegen aan de rand van een park, naast een weiland, waar de koeien nog loeien en de rust is te horen. Een beschutte ligging in een bosrijke omgeving en landelijk gelegen. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1970, de bungalow is in 2010 geheel verbouwd, gemoderniseerd en vergroot. 3 slaapkamers zijn aanwezig, een gezellig en ruime woonkamer met open keuken met kookeiland. Een separaat toilet en moderne badkamer maken de woning geheel compleet. Door de vele raampartijen bent u een met de bosomgeving. De recreatiewoning is gelegen op “Park Drentheland”, aan de rand van het historische centrum van Zorgvlied. Recreeren in de groene longen van Drenthe, aan de rand van het Drents Friese Wold, probeer het maar een uit! 

Indeling 
Entree en hal, met toegang tot het toilet, moderne badkamer voorzien van een ruime douche, dubbele wastafel. Via de entree komt u gelijk in de zeer ruime woonkamer met veel ramen, wat de beleving van het bos en groen vergroot. Het gezellige kookeiland geeft precies het gevoel van rust, samen koken en ook de woonkamer erbij betrekkend. En dan de vloer: een robuuste, betonnenlook vloer met een mooie glans afwerking. Deze vloer loopt door in alle ruimten. De 3 slaapkamers (1 grote en 2 iets kleinere), geven genoeg ruimte, het is niet beperkt te noemen. De uitbouw (vergrote woonkamer) is voorzien van kunststof ramen en een schuifpui, waardoor u toegang heeft tot het gezellig zitterras. 

Tuin 
Tuin rondom de woning. Voortuin: 232 m2 (8 meter diep en 29 meter breed, gelegen op het zuidwesten)De tuin bij de entree en bij de schuifpui kunnen goed gebruikt worden voor verschillende zitjes, heerlijk in de zon of in de schaduw, u mag zelf kiezen.

LET OP: Permanente bewoning is niet toegestaan!