Verkocht

Wittelte

Wittelte, Het Moer 9

€179.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Recreatie
1970
Plat dak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
70 m2
8 m2
0 m2
2 m2/span>
1590 m2
190 m3
Indeling
3 waarvan 2 slaapkamers
1
1
Energie
Niet verplicht
gashaard
geiser eigendom

Wie wil dit nu niet?! VRIJSTAANDE, vergrote RECREATIE BUNGALOW op een zeer ruim perceel (1590 m2), gelegen aan de rand van een kleinschalig en zeer rustig park, uitziend over een voorgelegen weiland, waar de koeien nog loeien en de rust is te horen.

Een heerlijke, beschutte ligging in een bosrijke omgeving en landelijk gelegen. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1970, de bungalow is verbouwd, gemoderniseerd en vergroot. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, een gezellig en ruime woonkamer met open keuken. Een moderne badkamer met douchecabine, wastafel en toilet maken de recreatiewoning geheel compleet. Door de vele raampartijen bent u een met de bosomgeving. De recreatiewoning is gelegen op park “Het Moer”. Een kleinschalig park, zonder slagbomen.

Daarnaast kent deze regio drie nationale parken: het Drents Friese Wold tussen Appelscha en Diever, het Dwingelderveld bij Dwingeloo en het waterrijk van Weerribben-Wieden tussen Ossenzijl en Giethoorn. Naast natuur is er ook op cultureel vlak veel te ontdekken in Zuidwest-Drenthe en er is een schat aan typisch Drents erfgoed te bewonderen. Recreeren in de groene longen van Drenthe, probeer het maar eens uit!

Indeling:
Entree via de zijgevel, heerlijke, lichte woonkamer met gashaard en een houten, grenen vloer. Vanuit de woonkamer (52 m2) hebt u een heerlijk uitzicht op de tuin en het voorgelegen land. De open keuken biedt uitzicht over de (zij-)tuin. Vanuit de woonkamer zijn de 2 slaapkamers (ca. 9 en 7 m2) te bereiken alsook de moderne badkamer.

Tuin: de tuin is geheel omringd met verschillende bossages en bomen, waardoor u gehele privacy hebt in uw tuin. De tuin is verder voorzien van gras en verschillende, mooie vast plantenborders.

In de tuin is een houten schuur/berging (ca. 8 m2) aanwezig, waar alle tuingereedschap/fietsen en dergelijke kan worden geplaatst.

Kortom:
* Heerlijk recreëren in een rustige, groene omgeving;

Benieuwd naar deze leuke recreatiewoning, gelegen op een schitterende locatie? Bel ons voor een afspraak tot bezichtiging.