Verkocht

Tuk

Tukseweg 218

€279.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Eengezinswoning
1961
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
172 m2
6 m2
12 m2
452 m2
480 m3
Indeling
7 waarvan 4 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
3
Energie
F
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Nefit

VRIJSTAANDE WONING met INPANDIGE GARAGE, werkkamer begane grond en 4 slaapkamers (1e verd.). De woning is vergroot en voorzien van een schuifpui in de woonkamer met directe toegang tot een heerlijk vrij zitterras. De vloer is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn recentelijk nageïsoleerd (2017) wat veel wooncomfort oplevert. Een grote, zonnige achtertuin met een mooi zitterras alsook een gedeelte voorzien van gras en bloemenborders. Ruim en vrij gelegen op een prachtige locatie aan doorgaande straat in Tuk.

Indeling
Via de entree/hal hebt u toegang tot de opgang 1e verdieping, keurig toilet (vernieuwd), werkkamer met “doka” aan de achterzijde van de woning met uitzicht naar de achtertuin. Via een loopdeur heeft men toegang tot de oorspronkelijke bijkeuken/achterentree en van daaruit toegang tot de achterzijde van de woning.
De woonkamer is ook bereikbaar vanuit de entree/hal. Betreft een ruime en lichte woonkamer met veel raampartijen, waarbij aan de rechtergevel in het verleden een uitbouw is gerealiseerd met schuifpui, vanwaar men directe toegang heeft tot het zitterras naast de woning. De gedeeltelijk open keuken is vanuit de woonkamer toegankelijk. Betreft een zeer grote en ruime U-keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. In de bijkeuken, direct bereikbaar vanuit de keuken, zijn er aansluitingen voor witgoed; een goede bergruimte, vanwaar men via een loopdeur toegang heeft tot de achterzijde van de woning en de achtertuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Deze verdieping is vergroot aan de achterzijde (opbouw boven de voormalige bijkeuken met uitbouw), waardoor hier een ruime slaapkamer is gerealiseerd. Ruim daglichtinval door de vele raampartijen; licht en ruim is het geheel te noemen. Vanuit de overloop zijn alle ruimten te bereiken In totaal 4 slaapkamers en een nieuwe, moderne badkamer (2011), voorzien van wastafel, 2e closet en aparte doucheruimte.

Tweede verdieping
Via een schuiftrap (verwerkt in het plafond) heeft men toegang tot de 2e verdieping, wat in gebruik is als bergruimte. Hier is voldoende ruimte voor opslag.

Tuin
Aan de voorzijde is een kleinere tuin, echter aan de achterzijde is een grote, zonnige achtertuin aanwezig met o.a. een mooi zitterras. Het andere gedeelte van de tuin is voorzien van gras en bloemenborders. Een leuke en vrije indeling is hier zichtbaar.

Bijzonderheden
Deze woning typeert zich door de goede bouw alsmede ook door haar ruim en vrij gelegen locatie aan een doorgaande straat in Tuk. Door de energiebesparende maatregelen en de vele slaapkamers is de woning bij uitstek geschikt voor gezinnen.