Verkocht

Oude Willem

Tilgrupweg 74, Oude Willem

€274.000,-
Type afname
Koop
Bouw
Recreatie
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
84 m2
801 m2
252 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
2
Energie
D
c.v.-ketel
c.v.-ketel

GEHEEL VERNIEUWDE (2016), MODERNE, UITSTEKEND ONDERHOUDEN EN VRIJSTAANDE RECREATIEWONING (3 slaapkamers, 801 m2 eigen grond)

WOW! Dit zal ook uw reactie zijn. Zo iets komt zelden te koop!

Een zeer prachtige geheel, gelegen op een zeer rustig park (geen slagbomen) en direct gelegen aan de rand van het nationaal park “Het Drents Friesche Wold”. Deze recreatiewoning biedt gelegenheid voor 6 personen. De woning is modern en smaakvol ingericht en heeft een ruim zitterras vanwaar u rustgevend uitzicht hebt over de heerlijke, ruime tuin. Het geheel is in harmonie met haar groene omgeving, waar u de vogels hun lied kunt horen zingen, terwijl de konijntjes huppelen door de tuin.
De recreatiewoning is in 2016 ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd gelijktijdig volledig voorzien van alle wooncomfort; er is op niets bezuinigd. Er is een 1e verdieping gerealiseerd, waar 2 ruime slaapkamers aanwezig zijn, als ook een separaat toilet op de overloop.

De locatie, aan de rand van uitgestrekte bossen, is uniek te noemen en de omgeving biedt dan ook bij uitstek veel mogelijkheden voor de wandelaar en de fietser om de direct aangesloten natuurgebieden te verkennen. Rust en groen zijn de kernwoorden.

Indeling:
Begane grond:
Zij-entree, hal, opgang 1e verdieping, lichte woonkamer met gedeeltelijk open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Moderne badkamer, voorzien van een vaste wastafel, inloopdouche en closet. En dan de heerlijke, ruime en lichte slaapkamer!

De woonkamer geeft ook directe toegang tot het naastgelegen, moderne zitterras (zuid), met volop ruimte om van de heerlijke zon te genieten. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken met o.a. witgoedaansluiting en c.v.ketel.

1e verdieping:
Overloop met modern toilet voorzien van closet en wastafel. De 2 ruime slaapkamers, eveneens zeer keurig, biedt genoeg ruimte.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 1975;
– Eigen perceel: 801 m²;
– Woonoppervlakte ca. 84 m², overige inpandige ruimte ca. 8 m², externe buitenruimte ca. 8 m², inhoud woonfunctie ca. 252 m³;
– Het dak bestaat uit een geïsoleerde zadeldak, unidekplaten;
– Verwarming door middel van c.v. met radiatoren;
– Warmwatervoorziening en verwarming door middel van c.v. ketel;
– De woning is op een kleinschalig park gelegen zonder slagboom;
– Goede verhuurmogelijkheden;
– Midden in het prachtige natuurgebied het Drents Friese Wold gelegen;
– Op het park is een speelveld aanwezig met speeltoestellen en een voetbalveld;
– Dagelijkse voorzieningen treft u aan in de naastgelegen, gezellige dorpen, o.a. Diever, Dwingeloo en Vledder;
– Parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto’s;
– De inboedel is bij de koopsom inbegrepen (behoudens een klein aantal persoonlijke spullen).