Verkocht

Diever

't Hertenspoor 44

Op aanvraag
Type afname
Koop
Bouw
Recreatie
Landhuis
2014
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
35 m2
6 m2
635 m2
98 m3
Indeling
2 waarvan 1 slaapkamers
1
1
Energie
Niet verplicht
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Gas gestookt

UNIEK IN HAAR SOORT: Zeer goed onderhouden, super moderne en VRIJSTAANDE RECREATIEWONING (2 persoons, 1 slaapkamer, moderne, open keuken met mooi, ruim en modern voorgelegen zitterras, gelegen op het MOOIE en RUSTIGE LANDGOED ‘T WILDRIJCK (BOSPARK) te Diever (Drenthe). Veel hoeft er niet gezegd te worden, het is het “WOW” gevoel; een snoezig, zeer romantische recreatiewoning, een UNIEKE kans; er zijn geen vergelijkbare recreatiewoningen op dit park!

WEES ER DUS SNEL BIJ!

De pluspunten van deze woning zijn o.a. de bouw: een klein “boerderijtype”, met gedeeltelijk rietgedekt zadeldak en plat dakje voor de entree. Ook zeker van belang: goede indeling: heerlijke, lichte woonkamer met moderne, open keuken en als toetje: privacy in de voortuin door de ligging. Het zorgeloos genieten kan direct beginnen in deze goede recreatiewoning , gelegen op een zeer keurig park -zonder slagbomen- in de “groene longen” van Drenthe. Dit alles aan de rand van het Drents- Friese Wold met al haar sportmogelijkheden.

Indeling:
Entree en toegang tot de heerlijke, lichte woonkamer met open keuken -voorzien van alle moderne inbouwapparatuur- en een gezellig (gas-)haard, wat de sfeer verhoogd en het genieten kan direct beginnen. De woonkamer geeft op haar beurt toegang geeft tot de lichte slaapkamer met vaste kastruimten. De slaapkamer geeft directe toegang tot de mooie, moderne badkamer, voorzien van ruime hoekdouche, afgewerkt door middel van glazen wanden. Een ruime wastafel, vaste wandkast, design radiator en closet maken het geheel compleet. Een warm, knus en gezellig gevoel om zo te beginnen aan het relaxen in deze woning.

De open keuken is bij de tuindeur, naar het ruime voorgelegen zitterras, waardoor een kopje koffie of thee snel is te bereiden. De begane grondvloer is afgewerkt door middel van een moderne laminaatvloer, welke een “warme” en gezellige uitstraling geeft.

Tuin: Mooi gelegen, voornamelijk aan de voorgevel van de woning. Het overige gedeelte betreft zeer onderhoudsvriendelijke (bos-)tuin. De snelle eekhoorntjes schieten door de vele bomen op het park en komen ook graag kijken in deze tuin. Genieten in alle rust van de natuur!

Algemene gegevens van de woning:

Perceel: 635 m²;
Externe berging/houten schuurtje: ca. 6 m².
Bouwstijl: Zeer goed geïsoleerde bouw;
Gehele beglazing uitgevoerd in thermopane beglazing, alle kozijnen: hout.
De vloer bestaat uit beton.
Dak: geïsoleerde kap met grotendeels een rieten dekking, het platte gedeelte voorzien van bitumineuze dakbedekking;
De woning is volledig geïsoleerd;
Goede ventilatie in gehele woning; via een centraal mechanisch afzuigsysteem;
Verwarming: door middel van CV + radiatoren;
Warmwatervoorziening en CV: via een gasgestookte HR combiketel;

Heeft u interesse? Bel of mail ons gerust en plan een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging, waarbij wij u met alle plezier deze mooie, recreatiewoning aan u laten zien.