Verkocht

Kallenkote

Kallenkote 61A

€498.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
1989
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
165 m2
15300 m2
497.15 m3
Indeling
5 waarvan 4 slaapkamers
2 waarvan 1 aparte toiletten
2
Energie
B
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Intergas, 2015

UNIEK OBJECT!! Uitmuntend onderhouden vrijstaande woning (’89) met bedrijfsloods (204 m2) en bijbehorend land, totale oppervlakte 1,5 ha. Kallenkote is een streekdorp, waarbij deze woning en bedrijfsloods een vrije ligging hebben, vanwaar u vanuit de woonkeuken een heerlijk uitzicht hebt over de naastgelegen landerijen. Zoals genoemd verkeert alles in een uitmuntende staat van onderhoud, waarbij in de woning vele zaken telkens zijn gemoderniseerd, te denken aan: vernieuwde badkamer (1e verd. en bg), nieuwe CV ketel, nieuwe (pvc) vloeren begane grond en 1e verdieping en nieuwe keuken. Heerlijk wonen in landelijke omgeving in een woning waarin u direct kun wonen.

De bedrijfsloods betreft een zeer ruime loods (204 m2), welke voor verschillende (bedrijfs-)doeleinden kan worden gebruikt.

Indeling: Ruime en open entree/hal, met directe toegang tot de woonkamer, woonkeuken, toilet, slaapkamer en vaste opgang 1e verdieping. Vanuit de woonkeuken hebt u toegang tot de ruime bijkeuken, voorzien van een keurige keukenwand. Via deze bijkeuken bereikt u de achterentree, welke tevens in gebruik is als 2e doucheruimte, voorzien keurige douchecel. Vanuit deze achterentree/doucheruimte bereikt u een 2e bijkeuken/berging (19 m2), welke in de bestaande loods is afgetimmerd. In deze 2e bijkeuken/berging zijn ook vele voorzieningen aanwezig, waaronder koud en warmwater voorziening. Via deze ruimte bereikt u de grote loods (204 m2). De gehele begane grond vloer van de woning is voorzien van een moderne pvc vloer.

1e Verdieping: overloop met vide, vanwaar men alle vertrekken op deze verdieping bereikt. Twee slaapkamers aan de voorzijde, ruime badkamer (closet, douchecel en wastafelameublement), vaste kast en ruime slaapkamer aan de achterzijde. Via een loopdeur aan de achterzijde bereikt men het platte dak van de ondergelegen achter-entree. Deze verdieping is eveneens voorzien van een moderne pvc vloer.

Betreft een stenen loods, gebouwd met stalen spanten, een golfplaten dak en geheel bestrate vloer. Aan de voorzijde is deze loods voorzien van een brede schuifdeur (3.22 m breed), aan de achterzijde is een brede panelendeur ( 3.36 m breed) aanwezig.
Op het erf is verder een houten tuinschuurtje aanwezig, met aan de voorzijde een overkapping (patio) vanwaar u een heerlijk uitzicht hebt over de achtergelegen landerijen. Genieten van de heerlijke, open omgeving; groen en landelijk.

Achter de woning met bedrijfsloods zijn de bij dit geheel gelegen landerijen gelegen. Ideaal voor het houden van kleinvee of paarden. Via uw eigen land hebt u aan de achterzijden van uw eigen land direct toegang tot het achtergelegen bos. Rust en stilt direct aan uw perceel!
Een zeer opmerkelijk, uniek object op mooie locatie met veel mogelijkheden tot het combineren van wonen en werken.

Het geheel is zelden te koop, plan geheel vrijblijvend een afspraak tot bezichtiging in en beoordeel zelf.