Verkocht

Hoogeveen

Het Haagje 89-35

€225.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Appartement
1997
Plat dak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
89 m2
5 m2
5 m2
220 m3
Indeling
3 waarvan 2 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
1
Energie
C
c.v.-ketel
c.v.-ketel

Goed onderhouden, zonnig en levensloop bestendig 3-KAMER APPARTEMENT, CENTRUM HOOGEVEEN in het appartementengebouw “MULDERHEEM”. Bij dit appartement behoort een PARKEERPLAATS in het SOUTERRAIN en BERGING op de begane grond. Het goed onderhouden appartement is gelegen op de 3e verdieping.

Het appartementencomplex is voorzien van zeer vele gemakken en daardoor zeer gebruiksvriendelijk door o.a. rolstoelvriendelijke toegang van alle ruimten, keurige lift en elektrische bedienbare hoofdingang. In het appartement is een videofooninstallatie ter beschikking zodat u direct kunt zien wie u binnenlaat.

De gemeenschappelijke binnenruimte, DE KOEPEL genaamd, is ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het organiseren van een persoonlijke bijeenkomst. In deze ruimte zijn regelmatig activiteiten voor de bewoners.

INDELING APPARTEMENT:
Via de hoofdingang en lift hebt u toegang tot de woonverdieping. Via de galerij bereikt u het appartement.

Hal/entree met toegang tot alle ruimten, te weten 2 slaapkamers links en rechts gelegen van de hal, keurig toilet (hangcloset en fontein), meterkast, badkamer (douche en wastafel), en woonkamer met gedeeltelijk open hoekkeuken (voorzien van inbouwapparatuur) en praktische, inpandige bijkeuken (o.a. met witgoedaansluitingen, mechanische ventilatie unit en cv-ketel). De ruime en lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartementengebouw en geeft toegang tot het balkon. Door de ligging van het appartement, ZUID-WESTEN, is er veel daglicht inval en kunt u optimaal genieten van het balkon gedurende de jaargetijden. Optimaal genieten!

Het appartement is geheel geïsoleerd en een aantal te openen ramen zijn voorzien van draai-kiep ramen. Ook zijn de ramen van het appartement grotendeels voorzien van screens en het balkon heeft een luifel.

BIJZONDERHEDEN APPARTEMENT:

• Goed onderhouden 3-kamer appartement;
• Levensloopbestendig en zeer gebruikersvriendelijk;
• Vaste parkeerplaats in afgesloten parkeergarage in het ondergelegen souterrain.
• Volledig geïsoleerd, voorlopig energielabel: C
• Bouwjaar 1995.
• Woonoppervlak van 89 m², een volume van 267 m³ en een externe berging van 6 m².
• Glasvezel aansluiting.