Hoogersmilde

Sportlaan 22

€ 229.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Twee-onder-een-kap
Eengezinswoning
1988
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
112 m2
9 m2
21 m2
411 m2
345 m3
Indeling
6 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
3
Energie
B
c.v.-ketel
c.v.-ketel
2014

RUIM OPGEZETTE en GOED ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-EEN KAP woning (4 slaapkamers!), met aangebouwde GARAGE (ca. 22 m2) met eigen keukenblok en ZEER RUIME OPRIT (5 auto’s) in bestaande, keurige woonwijk in Hoogersmilde. De woning kenmerkt zich door het keurige en goede onderhoud, aangebouwde achterentree/bijkeuken met 2e keukenblok, voorzien van warm en koud water toevoer. De open keuken is voorzien van een vaste wandopstelling en een kookeiland, waardoor de woonkamer ruimtelijker is. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het zonnige zitterras via de ruime schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer. De tuin is een heerlijke, besloten tuin met een vijverpartij, gras en verschillende planten en bloemen. Perceelgrootte: 411 m2.

Indeling:
Entree/hal, met toegang tot het toilet (voorzien van toilet en wastafel), opgang 1e verdieping, meterkast en de ruime woonkamer met gedeeltelijk open keuken en kookeiland. De vloer van de entree, ruime en open woonkamer, is voorzien van een keurige, houten vloer. Aan de achterzijde van de woonkamer is een brede schuifpui aanwezig zodat direct toegang is tot het zonnige zitterras. Vanuit de keuken, als ook via de garage en zijdeur via het zitterras, is toegang tot de aangebouwde bijkeuken/berging. Deze is voorzien van een keukenblok met koud en warm water toevoer.
De aangebouwde garage is bereikbaar vanuit de bijkeuken, achterdeur van de garage of via de voorzijde van de garage. Deze garage is groter dan een ‘standaard’ garage en is ideaal geschikt als hobby- of knutselruimte.

1e verdieping: overloop, 3 (lichte) slaapkamers, moderne badkamer met douchecabine, 2e closet en wastafelameublement.

2e verdieping: bereikbaar via een vaste opgang. Overloop met toegang tot de 4e (!) slaapkamer. In deze slaapkamer is een bad aanwezig en de vaste kast met daarin de cv-opstelling.

Tuin: De besloten achtertuin is gelegen op het westen, ideaal voor zonliefhebbers! In de tuin is een vijvertje aanwezig wat de sfeer van de tuin verhoogt.

SAMENVATTING:
– Zeer goed onderhouden woning;
– 4 slaapkamers aanwezig;
– ruimtelijke woonkamer met kookeiland;
– bijkeuken met eigen warm en koud water voorziening;
– moderne badkamer;
– geheel geïsoleerd (inclusief recentelijk aangebrachte vloerisolatie)
– Energielabel B, geldig tot 28-09-2025