Verkocht

Diever

Groningerweg 13-290

€ 37.500,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Recreatie
Chalet
1997
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
42 m2
6 m2
211 m2
95 m3
Indeling
3 waarvan 2 slaapkamers
1
1

VRIJSTAAND CHALET (1997) met APARTE BERGING (6 M2), op eigen perceel (211 m2) waarbij het geheel is gelegen op een van de mooiste bosparken (zonder slagbomen) in Drenthe, Landgoed ’t Wildrijck.

Het perceel is omringd door bossages en bomen, echter de zon is zeker goed waar te nemen, vooral op het voorgelegen, aparte zitterras. Het chalet is keurig afgewerkt en heeft een goede indeling, waarbij de gehele vloer is voorzien van laminaat. In de tuin is ook nog een vrijstaande berging van ca. 6 m2.

Indeling:
Entree/hal met toegang tot alle ruimten; 2 slaapkamers (resp.ca. 9 m2 en 6,3 m2), badkamer -o.a. voorzien van douche en wastafel en toilet- lichte woonkamer, voorzien van vele raampartijen. IVanuit de open keuken kijk je direct in de tuin, waar zich vaak eekhoorntjes en konijntjes zich bevinden.

Tuin: een heerlijke, natuurlijk tuin met een houten zitterras. Hier kunt u ’s morgen direct in de zon heerlijk ontbijten; de zon komt aan deze zijde op en door de verschillende bossages zit u redelijk privé.

Het chalet is gelegen op het achterste gedeelte van het park waardoor u directe toegang heeft tot het grote Drents-Friese Wold. Hier kunt u oneindig wandelen en fietsen in de frisse bossen van Drenthe waar rust nog rust is en zuurstof volop aanwezig is.

Het recreatiepark ’t Wildrijck betreft een zeer goed en rustig recreatiepark met vele voorzieningen o.a. een eigen zwembad, restaurant, speelveldjes voor de kinderen. Vanaf het bospark zijn de gezellige brinkdorpjes Diever en Dwingeloo op korte fietsafstand te bereiken als ook het Nationaal park ‘Het Dwingelderveld’. Genoeg mogelijkheden om sportieve activiteiten te ondernemen.

Kortom: Een keurig chalet, mooi gelegen op Bospark ’t Wildrijck in het mooie Drentse landschap. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een bezichtiging aan!