Groningen

Friesestraatweg 322

€ 139.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Appartement
1952
Plat dak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
62 m2
6 m2
2 m2/span>
170 m3
Indeling
3 waarvan 2 slaapkamers
1
1
Energie
D
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Intergas HR Kombi Kompakt HRE, 2016 lease

STARTERS en OUDERS OPGELET! Keurig, zonnig en onderhouden 3-kamer appartement, gelegen in het centrum van Groningen (westzijde) met zonnig balkon op het westen. Het gehele appartement heeft veel lichtinval dankzij de westelijke ligging. Bergruimte bij balkon (2 m2) en een extra bergruimte (6 m2) in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 4e woonlaag van het flatgebouw `Westerflat`, betreft een gemeentelijk monument (beschermd stadsgezicht) en heeft een karaktervol aanzicht. Een bijkomend voordeel is dat het appartement direct kan worden betrokken.

Geïnteresseerden kunnen via het bodbrief tot uiterlijk 20 september 2019 12.00 uur per mail een bieding uitbrengen.

Voor deze woning zijn er 2 mogelijkheden tot bezichtiging:
– Woensdag 11 september van 15.00 uur tot 17.00 uur;
– Zaterdag 14 september van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Vanzelfsprekend is de makelaar aanwezig tijdens de 2 kijkmomenten. Buiten deze 2 kijkmomenten is het NIET mogelijk om de woning te bekijken.

INDELING:
De entree/hal en geeft directe toegang tot bijna alle ruimten: woonkamer (westelijke ligging, veel zon- en daglicht), balkon (2 m2) 2 slaapkamers ( 11 m2, resp. 8,5 m2), toilet, besloten keuken (7,5 m2). De doucheruimte -voorzien van wastafel en en douche- is bereikbaar vanuit de keuken als ook vanuit de slaapkamer welke aan de achterzijde is gelegen.

Een van de 2 slaapkamers kan ook bij uitstek worden ingedeeld als eet- en/of studeerkamer, hier zijn namelijk ook vaste kastruimten aanwezig. De achterslaapkamer geeft op haar beurt directe toegang tot het zonnige balkon als ook naar de woonkamer. De besloten keuken (voorzijde), is voorzien van een hoekkeuken met inbouwapparatuur.

Het appartement is geheel direct gereed voor bewoning; het schilder- en sauswerk is recentelijk gedaan en alles in het appartement is geheel gecontroleerd.
In het souterrain is een eigen berging van ca. 6 m² aanwezig v.v elektra.

Balkon:
Aan de achterzijde van het appartement is een balkon (2 m2) aanwezig, vanwaar men directe toegang heeft tot de inpandige berging (2 m2). Door de westelijke ligging van het appartementencomplex is het een zeer zonnig balkon, waarbij men vanaf ca. 12.00 uur tot zonsondergang ,heerlijk kan genieten van de zon.

Tuin:
Elke eigenaar van dit appartementen complex is eigenaar van de voor- en achtergelegen tuin.

Bijzonderheden:
. Goed onderhouden en direct gereed voor bewoning;
. 3-kamer appartement, goede locatie, dichtbij alle voorzieningen en scholen;
. Centrum van de stad, waarbij het Noorderplantsoen en het Zernike scholencomplex op zeer korte fietsafstand
is gelegen;
. Verwarming en warm water d.m.v. een lease cv-combiketel, bouwjaar 2016;
. Actieve Vereniging van Eigenaars met een bijdrage van € 135,26 p.m. (voor o.a. gemeenschappelijk onderhoud);
. Gelegen in het gemeentelijk monument de “Westerflat”;
. In de omgeving is het betaald parkeren. Een eigenaar-bewoner kan een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Groningen (ca. € 68m- p.j.).