Verkocht

Groningen

Boeg 119

€ 135.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Appartement
1977
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
83 m2
12 m2
2 m2
255 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
1
Energie
C
c.v.-ketel
c.v.-ketel
2018

WEES ER SNEL BIJ, HET APPARTEMENT IS ” INSTAPKLAAR”!!!!

Zeer KEURIG en GOED ONDERHOUDEN 4-kamer (!) appartement, gelegen op 3e woonlaag met bijbehorende (externe) berging. Het appartementen complex is gelegen op mooie, rustige en “groene” locatie en grenst direct aan het achtergelegen parkeerplaats, waar voldoende parkeergelegenheid is. Dit alles is gelegen in de woonwijk Lewenborg te Groningen.

DEZE WONING WORDT VERKOCHT VIA INSCHRIJVING, WAARBIJ DE UITERSTE DATUM VAN BIEDING IS: vrijdag 4 OKTOBER 2019 TOT 12.00 UUR:

Voor deze woning zijn er 2 mogelijkheden tot bezichtiging:
– Zaterdag 28 september van 12.00 uur tot 15.00 uur;
– Woensdag 2 oktober van 16.00 uur tot 18.00 uur.

U kunt een bod uitbrengen via de eigen online woningsite. Tevens is dit ook de online woningbrochure. Vanzelfsprekend is de makelaar aanwezig tijdens de 2 kijkmomenten. Buiten deze 2 kijkmomenten is het NIET mogelijk om de woning te bekijken.

Op loopafstand bereik je het wijkpark, vele verschillende faciliteiten zoals een kinderdagverblijf, een basisschool, winkels, sportgelegenheden en openbaar vervoer.

INDELING:
Via de (afgesloten) en goed centrale entree met intercom bereikt men de 3e woonlaag met toegang tot de voordeur van het keurige en goed onderhouden appartement.

Entree/hal, lichte en moderne woonkamer (ca. 24 m²), aangrenzende keurige eetkeuken (ca. 12 m2), voorzien van een net keukeblok en directe toegang tot het balkon (ca. 7 m2), welke een heerlijk uitzicht over de achtergelegen bomen en struiken. Door de ligging (zuid-west) kan men tot laat in de middag genieten van de ondergaande zon. Er zijn 3 slaapkamers, ca. 14 m2, 12 m2 respectievelijk 9 m2. De laatst genoemde is nu in gebruik als werkkamer. De tussenhal, geeft ook toegang tot het separate toilet, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, aparte berging en uiteindelijk weer tot de woonkamer. De vloeren van de woonkamer, eetkeuken, werkkamer en hal/entree zijn voorzien van een moderne en keurige laminaatvloer.

Het complex is gebouwd in 1977 en er is een actieve vereniging van eigenaren, waardoor je hier zorgeloos kunt wonen. De maandelijkse bijdrage aan de vereniging van eigenaars bedraagt € 115,71. De externe berging is bereikbaar vanuit de buitenzijde, waar meerdere bergingen aanwezig zijn.

KORTOM: unieke starterswoning, ook voor jonge gezinnen bij uitstek geschikt.