Verkocht

Elp

De Gloep 11

€ 465.000,- k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Eengezinswoning
1990
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
155 m2
9.60 m2
714 m2
458 m3
Indeling
5 waarvan 4 slaapkamers
1 waarvan 2 aparte toiletten
1
Energie
B
c.v.-ketel

VRIJSTAANDE, INSTAPKLARE en MODERNE woning (traditioneel gebouwd 1990) met SCHUIFPUI en extra bijkeuken (c. 25 m2), gelegen op een zeer rustige locatie en GEHEEL VRIJ UITZICHT over het voorgelegen, heuvelland (weidegrond). Wat een schitterende combinatie! Een extra slaapkamer annex werkkamer op de begane grond geeft de woning net dat extra, waardoor de woning bij uitstek geschikt is voor verschillende doelgroepen. De begane grondvloer (muv de extra bijkeuken) is voorzien van aangename vloerverwarming.

Wat bij deze mooie woning echt opvalt, is ook de grootte van het geheel; ruime keuken en zeer ruime woonkamer (ca. 41 m2), alle slaapkamers (4) zijn ruim opgezet, als ook de badkamer (ca. 7,5 m2). Zeker niet te vergeten de extra ruime bijkeuken (voormalige garage), de schitterende, vrije ligging en het mooie, vrije uitzicht aan de voorzijde: een heuvelig weideland. De eveneens zeer keurig afgewerkt achtertuin is ook ruim te noemen en vanuit de schuifpui is er directe toegang tot het achtergelegen, zonnige zitterras. De rust, ruimte, grootte, de zeer goede afwerking en het onderhoud van de woning zijn zeer uitzonderlijk, waarbij het voorgelegen, geheel vrije uitzicht het geheel compleet maakt.

Elp is een mooi esdorp in de gemeente Midden-Drenthe en is gelegen tussen Westerbork en Schoonloo. Het dorp is in trek door de rust en heerlijke, groene omgeving. Waar men heerlijk kan fietsen, wandelen of andere buitensporten kan beleven. Elp is op korte afstand (ca. 15 km) gelegen van Assen.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons snel voor een afspraak tot bezichtiging en u kunt het zelf waarnemen dat in deze niets teveel is gezegd.