Verkocht

Dwingeloo

W Jaasmasingel 44

€ 275.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Twee-onder-een-kap
Eengezinswoning
1986
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
137 m2
12 m2
270 m2
360 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
2 waarbij ook Bergzolder
Energie
C
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Combiketel, 2014

Gemoderniseerde, vergrote en goed onderhouden TWEE ONDER 1 KAP WONING met garage op 270 m2 eigen grond en GEHEEL VRIJ UITZICHT, op korte loopafstand van het centrum van Dwingeloo.

In een ruim en vrij opgezette woonwijk in het gezellige brinkdorp Dwingeloo, met veel openbaar groen, ligt deze moderne, vergrote en goed onderhouden twee onder een kap woning met garage. De woning is in 2004 vergroot aan de achterzijde, waardoor een heerlijke woonkeuken is gerealiseerd. Ook zijn er uitslaande tuindeuren in de achtergevel gerealiseerd Deze geven direct toegang tot het zitterras aan de achterzijde van de woning. Gelijktijdig is er een nieuwe hoekkeuken geplaatst, voorzien van alle inbouwapparatuur. Het heerlijke, vrije uitzicht aan de voorzijde geeft een vrij gevoel van wonen. Deze woning uit 1986 beschikt over 4 slaapkamers, keurige en moderne badkamer. En… wat te denken van een heerlijke kachel in de woonkamer.

Indeling
Begane grond:
Via de de entree/hal met garderoberuimte en meterkast, komt u in de woonkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken. Hier is de gemoderniseerde woonkeuken (2015) met een moderne hoek keukenblok en uitslaande tuindeuren. Via de woonkeuken hebt u toegang tot de ruime bijkeuken.

In het midden van de woonkamer is een tussenhal met toilet en bergruimte en geeft toegang tot de opgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers (ca. 12 m2, 8 m2 en 7 m2.), een keurige en moderne badkamer in lichte kleurstelling (2016, met o.a. closet);

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare ruime zolderverdieping welke nu in gebruik is als slaapkamer en bergruimte. Een ruime zolderverdieping met veel mogelijkheden.

Tuinen:
Voortuin (gelegen op het noorden) geheel bestraat met vriendelijke uitstraling.

Achtertuin: heerlijk beschut gelegen en goed onderhouden achtertuin gericht op het zuiden met een tuinhuisje en overkapping (2018).

Bijzonderheden:
-Moderne en goede 2/1 woning, zeer korte loopafstand tot het centrum, uniek en geheel vrij uitzicht aan de voorzijde;
-Dwingeloo is een mooi brinkdorp met goede (winkel) voorzieningen;
-Centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen A28;
-In de omgeving zijn prachtige bos- en heide gebieden gelegen, te denken aan het Drents Friese Wold alsmede de heerlijke, open heidevelden.
-Het dorp heeft daarnaast vele, uitstekende recreatievoorzieningen;

Kortom:
VRIJ UITZICHT AAN DE VOORZIJDE, MODERNE, GOED ONDERHOUDEN WONINGEN EN EEN KEURIGE EN RUSTIGE WOONWIJK. Wat wil een mens nog meer?