Verkocht

Dwingeloo

Valdeseweg 24, Dwingeloo

€292.500,-
Type afname
Koop
Bouw
Twee-onder-een-kap
Eengezinswoning
1994
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
133 m2
36 m2
242 m2
585 m3
Indeling
5 waarvan 4 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
2
Energie
B
c.v.-ketel
c.v.-ketel

INSTAPKLAAR EN ZEER GOED AFGEWERKT!!

GOED ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-EEN KAP WONING, geheel INSTAPKLAAR, met 4 (!!) slaapkamers en MODERNE BADKAMER (2e toilet, hoekdouche, wastafel en design radiator) en aangebouwde garage. Dit alles gelegen in bestaande en goede woonwijk in het centrum van het prachtige dorp Dwingeloo. De achtertuin is geheel besloten en voorzien van gras en direct achter de woning een mooi, zonnig zitterras. Een mooie kans om “volwassen” te wonen waarbij er een goede mogelijkheid aanwezig is tot het realiseren van een slaapkamer op de begane grond en aangrenzende badkamer, dit in de huidige garage. Een zeer goed woongenot in combinatie met een prachtige, groene woonomgeving.

Indeling:
Entree/hal met directe toegang tot het toilet met closet en fontein, meterkast, opgang 1e verdieping en de L-vormige woonkamer met gedeeltelijk open keuken. De lichte woonkamer is modern, strak en mooi afgewerkt, welke ook ruimte biedt voor een ruim eetgedeelte. De gedeeltelijke open keuken, voorzien van een ruime hoekkeuken en voorzien van verschillende inbouwapparatuur, geeft directe toegang tot de bijkeuken, welke op haar beurt toegang geeft tot het achtergelegen, zonnige zitterras en de ruime, aangebouwde ruime garage. Deze geeft ook toegang tot de achtertuin via een aparte loopdeur aan de achterzijde. Aan de voorzijde is de garage voorzien van een loopdeur en aparte garagedeur. Bij uitstek geschikt voor het eventueel realiseren van een slaapkamer begane grond, met eventueel aangrenzende badkamer.

1e verdieping:
De lichte overloop geeft toegang tot alle vertrekken op deze verdieping: 3 slaapkamers (resp. m2), een moderne badkamer (voorzien van 2e closet, hoekdouche en wastafelameublement met vaste wandkast en wastafel ) en de vaste opgang tot 2e verdieping. Op deze verdieping zijn de vloeren afgewerkt door middel van keurige laminaatvloeren.

2e verdieping: Verrassend ruim te noemen en waar een 4e, ruime en lichte slaapkamer is gerealiseerd. Op deze verdieping is de vloer eveneens afgewerkt door middel van een laminaatvloer. Op de overloop is de CV-ketel geplaatst, alsook een walk-in closet, welke geheel is onttrokken aan het directe aangezicht.

Tuin:
Een zonnige achtertuin, welke zo is ingedeeld dat u heerlijk vrij van de zon en ook van de schaduw, op elk moment van de dag kunt genieten,

Voor elk wat wils, waarbij duidelijk is: een zeer goede, moderne 2-onder-1 kap woning, geheel instapklaar.

Laat u verrassen en bel snel voor een afspraak tot bezichtiging.