Verkocht

Dwingeloo

Tolweg 20

€ 320.000 k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Eengezinswoning
1969
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
134 m2
2285 m2
305 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
1
Energie
D
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Elekrisch combiketel, eigendom

Over deze woning

Wie wil er niet wonen in zeer goed onderhouden en vrijstaande woning op een groot perceel (2285 m2!) , waarbij men kan genieten van kleinvee op eigen erf (schapen, geiten en kippetjes) in een landelijk omgeving, in een mooi, klein buurtschap, Geeuwenbrug, onder de directe “rook” van Dwingeloo??

 

Als dit u aantrekt, bent u de juiste toekomstige eigenaar!

 

Betreft een vrijstaande, zeer goed onderhouden woning (’69) met slaapkamer/werkkamer b.g., woonkamer met open keuken, ruime garage, 2 slaapkamers en badkamer op 1e verdieping. Vooral: ruim perceel (2285 m2), overkapping achterzijde van de woning, welke een heerlijk uitzicht biedt over het achterliggend stuk perceel, waar men kan genieten van eigen kleinvee. Grenzend aan achtergelegen landerijen, waarbij rust is verzekerd.

Indeling b.g.:

Entree/hal met directe toegang tot opgang 1e verdieping via robuuste trap. In de hal is het zeer keurig onderhoude toilet aanwezig alsook de meterkast. Vanuit deze ruimte heeft men verder toegang tot de slaap- annex werkkamer en de toegang tot de woonkamer met open keuken.

De woonkamer is straat gericht, waarbij de vloer is afgewerkt met een keurige, houten vloer. In de woonkamer bevindt zich een gaskachel, welke zeer goed vervangen kan worden door een houtkachel. De ruime keukenopstelling -open keuken- is voorzien van vele inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft men via de achterzijde een heerlijk vrij uitzicht over het achtergelegen zitteras (overdekt) alsmede naar de weide met daarin de schapen, geiten en kippetjes. Genieten vanuit de keuken! Vanuit de keuken bereikt men de ruime bijkeuken (spouwmuren) met een moderne plavuizen vloerafwerking. Via de bijkeuken heeft men toegang tot de aangebouwde, ruime garage met zolderverdieping. Via deze garage heeft men via een loopdeur toegang het het overdekte zitterras. een kanteldeur alsmede loopdeur geeft toegang vanaf de voorzijde.

1e verdieping:

Een ruime overloop met vide biedt toegang tot 2 slaapkamers aan de voor- en achterzijde, welke tevens vaste kastruimte bieden. De keurige en zeer goed onderhouden badkamer geeft meer ruimte door het dakkapel en is voorzien van een wastafel en douche. Heerlijk licht.

Tuinen:

In deze is er een voor- en achtertuin, zoals men in deze omgeving is gewend. De voortuin is straatgericht, terwijl de achtertuin geheel is omheind en voorzien is aan de achterzijde van verschillende bomen en bosschages. Hierdoor hebt u veel privacy. De achtertuin, welke goed is te zien vanaf het zitterras aan de achterzijde van de woning, is gelegen aan (achterzijde) landerijen: vrij en rustig. Hoe dit allemaal te gebruiken? Het achter perceel is bij uitstek geschikt voor het houden van kleinvee, bijvoorbeeld schapen, schapen en kippetjes. Dit bevestigd het landelijk en vrije gevoel van buiten wonen.

Bijzonderheden:

– Zeer goed onderhouden woning

– Groot perceel: 2285 m2)

– aangebouwde garage en overkapping

– lichte woning

– 3 slaapkamers, waarvan 1 is gesitueerd op de begane grond

– mooie en grote weide aan achterzijde van het perceel, ideaal voor het houden van kleinvee

– Rustige en landelijk omgeving, echter wel in directe omgeving van de mooie plaats Dwingeloo

 

Deze woning geeft rust en ruimte aan het woord: “wonen”.

 

Geïnteresseerd? Bel snel voor een bezichtiging!!