Verkocht

Dwingeloo

Dwingeloo, Stouwmaat 19

€ 254.500,-
Type afname
Koop
Bouw
Twee-onder-een-kap
Eengezinswoning
1970
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
134 m2
21 m2
242 m2
389 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
2 waarbij ook Bergzolder
Energie
D
c.v.-ketel
c.v.-ketel

Goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN KAP woning (’70) met VRIJSTAANDE stenen garage in aantrekkelijke, rustige woonomgeving, veel groen in de omgeving, nabijheid van (rustige) speelweide. Deze woonomgeving is ruim opgezet, waardoor de rust meer is gegarandeerd. De achtertuin (zonnig, op het Westen gelegen) is grotendeels omheind door bossages, het perceel is 242 m2.

Het gezellige centrum van Dwingeloo heeft diverse voorzieningen, o.a. een basisschool, kinderopvang, medisch en cultureel centrum en dan vele, verschillende sportfaciliteiten. Wat te denken van vele, gezellige horecagelegenheden en winkels. Voor elk wat wils!

Begane grond:
Entree/hal met directe toegang tot opgang 1e verdieping, toilet en woonkamer. De woonkamer betreft een lichte, doorzonwoonkamer, waarvan de vloer is afgewerkt door middel van een keurige laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gesloten woonkeuken (ca. 12 m2), waar een ruim keukenblok aanwezig is, welke is voorzien van vele inbouwapparatuur. De vloer van de woonkeuken is voorzien van plavuizen. Via de woonkeuken bereik je de aangebouwde bijkeuken/achterentree (ca. 6 m2) en voorzien van een plavuizenvloer.

1e Verdieping:
Overloop met vide en toegang tot alle ruimten op deze verdieping: 3 lichte slaapkamers (ca. 12,9 en 7m2) en de badkamer. De badkamer is geheel keurig betegeld en voorzien van wastafel, douchecabine en toilet. In de slaapkamer aan de achterzijde is een dakkapel aanwezig, wat het leefgenot verhoogt. De gehele vloer van deze verdieping is afgewerkt door middel van een keurige laminaatvloer.

Tuin:
De voortuin is deels ingericht als moestuin met heerlijke groenten, o.a. aardappelen. Gezond en vers eten, direct uit de tuin!! De achtertuin is pal op het Westen gelegen, waardoor u tot ’s avonds laat kunt genieten van de heerlijk, deels besloten achtertuin. Een vrijstaande, stenen garage (ca. 24,5 m2) is tevens aanwezig in de tuin en kan heel goed worden gebruikt als hobbyruimte.

Samenvattend:

* goede gefundeerde bouw (1970), waarbij de indeling deels conform is aan de oorsponkelijke bouw;
* goed onderhouden woning in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving;
*zonnige woonkamer; en ruime woonkeuken;
* vergrote, geheel betegelde badkamer;
* ruime, deels besloten en zeer zonnige achtertuin (pal Westelijk gericht);

Enthousiast geworden?

Bel ons snel voor het maken van een afspraak tot bezichtiging, wij laten u met veel plezier de woning bezichtigen.