Verkocht

Dwingeloo

Lhee 4

€ 489.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Woonboerderij
1939
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
123 m2
80 m2
83 m2
2810 m2
1169 m3
Indeling
4 waarvan 4 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
2
Energie
G
c.v.-ketel
c.v.-ketel

Unieke buitenkans! 
VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met VRIJSTAANDE SCHUUR/GARAGE/BERGING aan de rand van Dwingeloo (Drenthe), schitterend gelegen met geheel vrij uitzicht over voorgelegen landerijen op ruim perceel van 2810 m2. De basis van de woonboerderij is zeer degelijk te noemen, waarbij de woonboerderij is voorzien van een rieten dak (achterste gedeelte en in 2016 nieuw gedekt), met pannengedekt voorste gedeelte. Stoer en degelijk te noemen, de juiste basis. Een vrijstaande schuur/garage/berging is naastgelegen naast de woonboerderij en geschikt voor verschillende doeleinden. Het voorste gedeelte van de woonboerderij is ingedeeld als woongedeelte, terwijl het achterste gedeelte van de woonboerderij veel gelegenheid biedt tot het realiseren van verschillende woonvoorzieningen, te denken valt aan een volledige woongelegenheid begane grond. 
Mogelijkheid tot het bijkopen van het naast- en achter gelegen land (linkerzijde, ca. 1 hectare). 

Indeling begane grond: 
Ruime entree/hal, voorzien van een geheel betegelde vloer, welke op haar beurt toegang geeft tot het woongedeelte (voorzijde), alsmede tot de bijkeuken (linkerzijde) en vrije ruimte aan de achterzijde. Ruimer woonkeuken, welke op haar beurt een vrij uitzicht geeft over de voorgelegen landerijen, SCHITTEREND!. Ruime woonkeuken voorzien van keukenblok, vaste kastruimte met veel daglicht inval. Via deze woonkeuken bereikt met de woonkamer, eveneens aan de voorzijde met eveneens een schitterend vrij uitzicht over de voorgelegen landerijen. Vanuit de woonkamer is een vaste opgang naar de 1e verdieping als ook toegang tot de ruime bijkeuken/berging. Via de bijkeuken/berging heeft men toegang tot het separate toilet en ruime badkamer (vv van bad, douche en wastafelameublement). 
Vanuit de ruime hal/entree, toegang tot de vrije ruimte aan de achterzijde van de woonboerderij. In deze ruimte zijn er veel mogelijkheden tot het realiseren van bijvoorbeeld totale woongelegenheid begane grond; realiseren van o.a. slaapkamers, werkkamers etc. In de achterwand is een ruime “baanderdeur” aanwezig, welke aangepast kan worden tot een groot thermopane raam, waardoor er een schitterend uitzicht kan worden gerealiseerd over de achtergelegen, geheel vrij uitzicht gegeven landerijen. Uitzicht welke op haar beurt vrijheid geeft. 

1e verdieping: 
Vaste opgang vanuit de woonkamer. Overloop met toegang tot 3 slaapkamers: 2 aan de voorzijde gelegen, 1 ruime slaapkamer in het middengedeelte van de woonboerderij (vv van thermopane tuimeldakraam). 

Samenvattend: 

– Goed gebouwde en zeer goed onderhouden woonboerderij; 
– gelegen op unieke locatie, aan de rand van het schitterende dorp Dwingeloo; 
– geheel vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde van de woonboerderi’j; 
– Ruimte voor het creëren van extra woonruimte op de begane grond; 
– “groene” en ruime omgeving, A 28 snel bereikbaar; 
– Mogelijkheid tot het bijkopen van naastgelegen stuk land ( ca. 1 hectare); 
– uitstekend geschikt voor paardenliefhebbers. 

Reageer spoedig, deze parel in het Drentse landschap zal niet lang beschikbaar zijn.