Verkocht

Dwingeloo

Lhee 13A

€ 498.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Hoekwoning
Woonboerderij
1984
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
244 m2
218 m2
4458 m2
691 m3
Indeling
6 waarvan 5 slaapkamers
1 waarvan 2 aparte toiletten
2
Sauna,
Energie
C
c.v.-ketel
c.v.-ketel
2011

GEMODERNISEERDE (ACHTERZIJDE) VAN EEN WOONBOERDERIJ, gelegen op werkelijk schitterende locatie aan de rand van het gezellige brinkdorp van DWINGELOO en met GEHEEL VRIJ UITZICHT over de achtergelegen LANDERIJEN (ruim 4 ha.!!) en op slechts 3,5 km van het centrum van Dwingeloo. Verder is er nog een PAARDENSTAL ( met 3 corton paardenboxen, wasplaats en aparte zadelruimte), een verbouwde GARAGE inclusief ruime SAUNA en RELAXRUIMTE. Het geheel is zeer goed onderhouden, waarbij de totale oppervlakte van het geheel 4458 m2 is.

Kortom: Lieflijk, ruimte en bij uitstek geschikt voor paardenliefhebbers met zeer goede uitrijmogelijkheden naar het Drents-Friese Wold en Dwingeler bossen. Wat wil een mens nog meer?!

Indeling woonboerderij:
Begane grond:
Hal/entree met vaste trapopgang naar 1e verdieping, toilet en meterkast, zeer ruime, landgerichte woonkamer (totaal ca. 69 m²!) met open en ruim keukenblok voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tussenhal, welk toegang verleent tot de ruime badkamer (ca. 11 m2), voorzien van dubbele wastafel, bad en separate hoekdouche, 2 slaapkamers (ca. 7 m2, resp. 6 m²), bijkeuken met witgoedaansluitingen, 2e toilet, meterkast en achterentree.

1e verdieping:
Zeer ruime overloop (ca. 12 m2) met vide, welke toegang geeft tot alle ruimten: 3 slaapkamers ( ca. 17 m2, 15 m2 resp. 11 m2), berging (ca. 6 m²) waar zich ook de c.v ketel bevindt. De 2e verdieping is ook vanaf de overloop bereikbaar (losse trap).

VRIJSTAANDE, STENEN PAARDENSTAL (ca. 126 m2) met overkapping (ca. 50 m2):
Indeling: Ruime voorruimte met toegang tot ruimte met 4 goede en nette paardenboxen (corton, 15 m2, 14 m2, resp. 13 m2), de wasplaats en aparte zadelkamer. Alles is hier keurig aangesloten op de openbare rioleringen.

Verbouwde, vrijstaande, stenen GARAGE:
Verbouwde GARAGE met aan achterzijde een heerlijke, ruime sauna en bijbehorende relaxruimte (ca. 30 m2), voorzien van douche, waarbij de vloer geheel is voorzien van plavuizen. Deze saunaruimte is tevens bereikbaar vanuit de loopdeur aan de achterzijde en zou ook bij uitstek kunnen worden ingedeeld als kantoor/werkruimte o.i.d.

ALGEMEEN:
Bouwjaar: 1984, verbouwd in 1994.;
Kaveloppervlakte totaal inclusief landerijen: 4458 m²;
Woonoppervlakte ca. 244 m²;
Begane grond vloeren: beton, 1e verdiepingsvloer: hout.
Verwarming en warmwatervoorziening door middel van CV met radiatoren;
Het dak bestaat uit een riet gedekte sporenkap;
Verbouwde garage: 1999, totale oppervlakte ca. 76 m2, waarvan ca. 30 m2 in gebruik is als sauna en bijbehorende relaxruimte met douche.
Paardenstal met overkapping: voorzien van 4 goede paardenboxen (corton), wasplaats en aparte zadelkamer.

KORTOM:
Ideale plek, rust, ruimte, bij uitstek geschikt voor paardenliefhebbers, waarbij er genoeg eigen land aanwezig is om de paarden te laten grazen en ook nog een eigen rijbak.

Kom snel om dit speciale object te bezichtigen, dergelijk object komt zelden te koop!!!

De plattegronden van de woning komen z.s.m. online.