Verkocht

Dwingeloo

Leggeloo 29

€ 498.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Woonboerderij
1908
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
286 m2
15 m2
1530 m2
800 m3
Indeling
6 waarvan 5 slaapkamers
2 waarvan 1 aparte toiletten
2
Energie
G
c.v.-ketel
c.v.-ketel
2011

UNIEK WONEN in een SCHITTERENDE, VRIJSTAANDE en RUIME WOONBOERDERIJ (5 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS) geheel VRIJ UITZICHT over de VOOR- en ACHTER gelegen LANDERIJEN, aan de rand van het mooie brinkdorp DWINGELOO.

Ruime WOONBOERDERIJ (perceel 1530m2), bij uitstek geschikt voor grote gezinnen of voor degenen die ruim willen wonen op het platteland. Op het dak zijn 19 zonnepanelen geplaatst. Door de centrale ligging ten opzichte van Assen, Hoogeveen, Meppel, Zwolle en Groningen. Alle voorzieningen aanwezig in de directe omgeving. Dichtbij de uitvalswegen, o.a. A28. Hier ruik je elke dag de heerlijk frisse geur van landelijk wonen.

Indeling begane grond:
Entree/hal, separaat toilet, 3 slaapkamers (ca. 23 m2,ca. 11 m2, resp. ca. 11 m2), waarvan 1 met aangrenzende, ruime badkamer (ca. 9 m2, vv douche, wastafel en toilet), ruime en lichte woonkamer (ca. 89 m2) met zitkuil met aan de achterzijde heerlijke, openslaande tuindeuren en directe toegang tot het zitterras aan de achterzijden de woonboerderij. Ruime woonkeuken ( ca. 11 m2) voorzien van diverse inbouwapparatuur, berging/bijkeuken (ca. 8 m2) en inpandige garage/werkschuur ( ca. 15 m2)

1e verdieping:
2 slaapkamers (voor- en achterzijde) waarvan de slaapkamer aan de achterzijde, zeer ruim is te noemen. Lichte en ruime badkamer, v.v. hoekdouche, toilet en saunaruimte.

Tuin:
Aan de rechter- (zuidwesten) en achterzijde (zuidoosten) van de woonboerderij is een ruime tuin aanwezig met gezellige zit terrassen. In de gehele tuin zijn verschillende bossages aanwezig welke ervoor zorgen dat er genoeg privacy is.

Bijzonderheden:
• Ruime woonboerderij gelegen te midden van landerijen met een schitterend vrij uitzicht over de voor- en
achtergelegen landerijen;
• Bouwaard: boerderijbouw, geïsoleerde stenen spouwmuren;
• Het hart van de woonboerderij betreft de bijzonder ruime, lichte woonkamer met eveneens ruimte zitkuil en
een heerlijke open haard.
• voldoende parkeerruimte op eigen erf en er zijn 19 zonnepanelen geplaatst, waardoor het elektraverbruik
behoorlijk wordt gereduceerd.
• volledig geïsoleerd;
• Begane grond vloeren voornamelijk van plavuizen, 3 slaapkamers (begane grond) zijn voorzien van houten
vloeren;
• 1e verdieping: houten vloeren.