Verhuurd

Dwingeloo

J.L. Dinklahof 6

€ 700,= kale huur
Type afname
Huur
2 mei 2019
Bouw
Tussenwoning
1970
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
90 m2
4 m2
218 m2
250 m3
Indeling
3 waarvan 2 slaapkamers
1
2
Energie
c.v.-ketel
c.v.-ketel

IDEALE HUURWONING VOOR 50+ EN LANGERE HUURPERIODE:

Op loopafstand van de gezellige Brink en alle voorzieningen staat deze keurig, geschakelde tussenwoning, “eigen” parkeerplaats en eigen garage. De woning is voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond. Het geheel ligt op een perceel van ca. 199 m². Rustige en goede woonomgeving.

Deze zeer goed onderhouden woning is gerenoveerd, voorzien van kunststof kozijnen en geheel voorzien van thermopane beglazing. De woning is grotendeels voorzien van (elektrische) screens.

Een aantrekkelijk geheel voor degene die alle woongemak op de begane grond wil.

Indeling begane grond:
Entree, straatgerichte gezellige woonkamer (ca. 23 m²) met tuindeur. Slaapkamer (ca. 13 m²)  met aangrenzende badkamer met toilet, wastafelmeubel en douche. Dichte en keurige keuken voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Achterentree/bijkeuken (ca. 8 m²) met witgoed-aansluitingen en gootsteen.

Eerste verdieping:
Via de trap in de kamer is de overloop/vide bereikbaar met daaropvolgend toegang tot  de slaapkamer (ca. 10 m²).

Algemeen:
Bouwjaar: 1970;
Bouwaard: De gevels zijn opgetrokken in metselwerk. De kozijnen zijn geheel uitgevoerd in mooie kunststofkozijnen en voorzien van isolerende beglazing. De begane grond- en verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. Het dak bestaat uit een beschoten kap met pannen;
De woning is geheel geïsoleerd (vloer-, spouwmuur- en dakisolatie);