Verkocht

Dwingeloo

Broeklaan 20

275.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Eengezinswoning
1989
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
115 m2
12 m2
285 m2
365 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 2 aparte toiletten
3 waarbij ook Bergzolder
ventilatiesysteem,
Energie
D
hete lucht verwarming
geiser eigendom

GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAANDE woning met een GEHEEL VRIJ UITZICHT over het voorgelegen groen, direct in het centrum van Dwingeloo gelegen, woonwijk “Broeklanden” . Het schilderwerk aan de buitenzijde is recentelijk gedaan, de woning is instapklaar. De woning typeert zich o.a. door de unieke ligging (geheel vrij uitzicht aan de voorzijde), ruime woon- en slaapkamers en een moderne, markante uitbouw/vergroting van de woning aan de linkerzijde. Rust is verzekerd in deze woonomgeving.

Indeling begane grond:
Entree/hal met toegang tot woonkamer, opgang 1e verdieping, meterkast en toiletruimte (vv closet en fontein). De ruime en zonnige, L- vormige woonkamer -vloer afgewerkt door middel van een stoere eiken vloer- heeft veel direct daglichtinval. De voorzijde van de woonkamer biedt GEHEEL VRIJ UITZICHT over het voorgelegen, groot stuk groen. De achterzijde van de woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren, waardoor er directe toegang is tot het achtergelegen zitterras. Vanuit de woonkamer komt u in de gedeeltelijk open keuken voorzien van een ruime hoekkeuken met inbouwapparatuur. Via de keuken bereikt u de ruime achterentree/bijkeuken, waarvan de vloer is afgewerkt door middel van plavuizen, gelijk als in de keuken. Goede mogelijkheid om in de achterentree/bijkeuken een werk- annex slaapkamer te realiseren.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan er 2 zijn gesitueerd aan de voorzijde, 1 aan de achterzijde, welke voorzien is van een vaste kastruimte (schuifwand). Allen ruim te noemen. De ruime en sfeervolle badkamer is voorzien van een separate douche, hoekbad met o.a. whirlpool , wastafel en 2e closet.

Tuin: Aan de voor- en achterzijde is een tuin aanwezig. In de achtertuin is een zitterras gerealiseerd door middel van een zitkuil, het 2e zitterras is direct aan de achterzijde van de woning gelegen, ook bereikbaar via de openslaande tuindeuren. Geheel beschut en rustige omgeving.

Samenvattend:
– schilderwerk aan de buitenzijde recentelijk geheel gerealiseerd;
– unieke ligging met geheel vrij uitzicht over het voorgelegen stuk groen;
– veel daglichtinval;
– Bouwjaar 1989, moderne aanpassing linkerzijgevel in 2001;
– ruime hoekkeuken;
– 3 slaapkamers met goede mogelijkheid tot realiseren van extra werk- of slaapkamer in bijkeuken/achterentree;
– direct in het centrum gelegen;

Nieuwsgierig geworden? Bel, mail of app ons en we gaan de woning geheel aan u laten zien.