Verkocht

Doldersum

Bungalowpark 100

€ 98.000,= k.k.
Type afname
Koop
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
935 m2

UNIEKE KANS!!!!

Op zoek naar een RECREATIE BOUWPERCEEL (935 M2 eigen grond!) om naar uw eigen keuze een MOOIE, CREATIEVE, ZONNIGE EN/OF ENERGIEZUINIGE RECREATIEWONING te kunnen plaatsen? Met een schitterend, vrij uitzicht over de voorgelegen landerIJen waarin runderen lopen?

Dan is dit het!!!

Aan de rand van het bungalowpark Doldersum te Doldersum, is dit perceel gelegen. Betreft een bestaand bungalowpark (jaren ’60), waarop verschillende soorten bungalows/woningen zijn gerealiseerd en verbouwd. Een park waar rust nog rust is en in deze groene omgeving komt u echt tot rust. De vele mogelijkheden tot recreëren, in de directe omgeving van het Drents Friese Wold, nodigt uit om te fietsen, spotten naar vogels, hertjes, konijntjes en eekhoorntjes in alle rust bekijken en zelfs mooie, trotse runderen. Wat wil een mens nog meer?

Het perceel is nog niet bouwrijp. Voor de juiste regels ten aanzien van het bouwen van een recreatiewoning op dit park, wordt verwezen naar: www.ruimtelijkeplannen.nl. Bel of mail ons gerust voor de juiste link en voor meer informatie.