Verkocht

Diever

Meulakkers 16

€ 270.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Twee-onder-een-kap
Eengezinswoning
1994
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
130 m2
38 m2
14 m2/span>
326 m2
320 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
2 waarbij ook Bergzolder
Energie
B
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Combiketel, 2005

Een ruime 2/1 KAP WONING met SERRE, RUIME BIJKEUKEN, CARPORT en AANGEBOUWDE GARAGE in het centrum van Diever, vlakbij lagere school, op een perceel van 326 m2 eigen grond. De woning is gelegen in een keurige woonwijk, waarbij de ligging van de woning zeer goed is te noemen.

Diever is een authentiek, actief brinkdorp, met veel activiteiten, sportverenigingen en horecagelegenheden. Het dorp grenst aan het Drents Friese woud, waar men kan genieten van een heerlijke wandeling tot een actieve mountainbike tocht. Al met al de juiste ingrediënten voor een heerlijke, gezellige en toch rustige woonomgeving.

Indeling begane grond:
Entree/hal, met toegang tot het toilet, meterkast, opgang naar 1e verdieping en woonkamer. De woonkamer betreft een lichte, L-vormige woonkamer, voorzien van een grenen, houten vloer. De deels open hoekkeuken is aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de aangebouwde serre. Via de tuindeuren aan de achterzijde van de woonkamer is direct toegang tot het zitterras in de achtertuin.
Serre: deze is aangebouwd in 1996 en geheel voorzien van thermopane beglazing. Super om hier te chillen of te werken. Vanuit de serre heeft u toegang tot de ruime bijkeuken, voorzien van een ruime, vaste schuifkast.

1e verdieping:
Deze verdieping telt 3 slaapkamers (ong. 10 m2, 10 m2 en 11 m2) en een badkamer, voorzien van o.a. douche, wastafel en bad. Via een VASTE opgang heeft u toegang tot de ruime, 2e verdieping;

2e verdieping:
Op deze eveneens ruime verdieping is een aansluiting aanwezig voor wasmachine en droger. Deze verdieping is bij uitstek geschikt voor het realiseren van een 4e slaapkamer of werkruimte. Zeer licht te noemen door een groot thermopane tuimelraam en een vast raam.

Carport, garage:
De woning heeft vele extra opstallen, waaronder een carport en een later aangebouwde garage. Vanuit de achtertuin is er via een loopdeur ook toegang tot de garage.

Tuinen:
De voortuin is gelegen op het zuidwesten. De besloten achtertuin is eveneens toegankelijk via de linkerzijde van het perceel. Betreft een achtertuin, gelegen op het noord-oosten waarbij er ruim voldoende zon aanwezig is.

Kortom:
Ruime woning met extra opstallen, waardoor er vele mogelijkheden zijn om hobby of werkruimten te creëren.