Verkocht

Diever

Marke 8

€ 185.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Bungalow
1972
Plat dak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
96 m2
6 m2
464 m2
290 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
1
Energie
D
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Intergas, elektrisch combiketel uit 2000

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING:

Geïnteresseerden kunnen via het bodbrief tot uiterlijk 20 september 2019 12.00 uur per mail een bieding uitbrengen.

Voor deze woning zijn er 2 mogelijkheden tot bezichtiging:
– Dinsdag 10 september van 15.30 uur tot 18.00 uur;
– Donderdag 18 september van 15.00 uur tot 17.30 uur.

Vanzelfsprekend is de makelaar aanwezig tijdens de 2 kijkmomenten. Buiten deze 2 kijkmomenten is het NIET mogelijk om de woning te bekijken.

VRIJSTAANDE bungalow met aangebouwde garage op hoeklocatie, mooi en rustig gelegen in het centrum van Diever met uitbouw aan de achterzijde. Uniek is de ligging, rust is het woord, in het centrum van het schitterende brinkdorp Diever gelegen. De bungalow is bij uitstek geschikt voor degenen die GEEN verdieping wensen, waarbij de mogelijkheid aanwezig is om de ruime slaapkamer aan de achterzijde aan te passen tot 2 slaapkamers, waardoor de woning totaal 4 slaapkamers heeft. De woning is gedateerd en behoeft op bepaalde punten onderhoud.

Indeling:
Entree/hal met toegang tot alle ruimten. De woonkamer (ca. 24 m2) betreft een zonnige kamer met eveneens aan de linkerzijde een groot raam waarbij veel daglicht binnen komt. Ook kan men vanuit de woonkamer via een loopdeur de zijtuin bereiken. De keuken b
Betreft een bestaande keuken (ca. 7 m2) met open verbinding tot de in 2002 aangebouwde bijkeuken (ca. 6 m2) (en extra slaapkamer/kantoorruimte). Het keukenblok is een recht keukenblok. De douche is centraal gelegen en voorzien van douche en wastafel. In de hal bevindt zich tevens een separate toiletruimte. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, 15, 7 en resp. 6 m2. De zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde kan worden onderverdeeld naar 2 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben ruim voldoende daglichtinval.

De aangebouwde garage is bereikbaar vanaf de voorzijde door middel van een panelen garagedeur als ook aan de linker achterzijde door middel van een loopdeur.

Kortom: rustige woonomgeving, unieke hoeklocatie en mooie indeling van de bungalow. door de ligging heeft de woonkamer veel lichtinval en o.a. hierdoor is de woning zonnig te noemen.