Verkocht

Diever

Koelgoorn 30

€ 249.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Hoekwoning
2007
Zadeldak, Plat dak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
165 m2
10 m2
236 m2
460 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
2
Energie
A
c.v.-ketel, hete lucht verwarming, warmte terug win-installatie
c.v.-ketel
Nefit HR Combiketel, 2007

RUIME en goed ONDERHOUDEN HOEKWONING met vrijstaande SCHUUR, gelegen in de mooie nieuwbouwwijk KALTERBROEKEN, op goede locatie: vrij uitzicht over het voorgelegen openbaar groen met klein speelveldje. De achtertuin betreft een heerlijke, zonnige tuin, gelegen op het Westen met vrijstaande schuur.
Deze woning typeert zich voornamelijk door de ruime indeling, zowel van de woonkamer als de slaapkamers en badkamer als van de lichtheid in alle ruimten. Het aanzicht van de woning is modern te noemen door het feit dat de voor- en zijgevel een uitbouw hebben. Dit geeft ook vanuit de binnenzijde veel (optische) ruimte.

De mooie nieuwbouwwijk KALTERBROEKEN, is op zeer korte afstand van het centrum van het mooie brinkdorp Diever gelegen. Diever is voorzien van vele voorzieningen, te denken valt aan scholen (lager en voortgezet onderwijs), vele sportverenigingen, warme bakker, supermarkt en vele andere winkels en voorzieningen. Het Drents Friese Wold is op zeer korte afstand bereikbaar, waar men naar hartelust kan wandelen, fietsen, mountainbiken of een andere sport kan beoefenen. Diever is tevens op korte afstand (ca. 20 autominuten) gelegen van de A28 als ook de A32.

Indeling:
Heerlijk lichte en ruime entree/hal welke toegang geeft tot het closet met fontein, moderne open trap naar 1e verdieping, meterkast en ruime woonkamer (L-vorm). De vloer van de lichte en ruime woonkamer (ca. 54 m2) is afgewerkt door een mooie parketvloer, de wanden zijn voorzien van glasweefsel. De half-open hoekkeuken aan de achterzijde, is voorzien van vele inbouwapparatuur en heeft een 5-pits kookplaat. Via de dubbele, uitslaande tuindeuren is er directe toegang tot het achtergelegen, zonnige terras. De bijkeuken (ca. 5 m2) is voorzien van witgoedaansluitingen is zowel vanuit de keuken te bereiken alsook via de achterzijde.

1e verdieping:
Lichte overloop, welke toegang geeft tot alle ruimten op deze verdieping: 3 slaapkamers (rep. ca. 18, 14 en 12 m2), de moderne badkamer (ca. 7 m2) met ligbad, douchehoek, 2e closet en badmeubel en via vaste (eveneens moderne) trap naar 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met extra zolderkamer en dakraam, wat in 2010 is gerealiseerd.

Tuin: de voortuin is voorzien van veelal vaste beplanting en geeft een ruimtelijke indruk. De zonnige achtertuin -gelegen op het westen- is voorzien van een vrijstaande schuur/berging met elektra. Door de keurige tuintegels heeft u hier weinig onderhoud. De tuin is afgeschermd door een houten schutting, waardoor u privacy is gewaarborgd.

Benieuwd geworden? Wacht niet (te) lang en maak een afspraak met de makelaar.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte

Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting