Verkocht

Diever

Kloosterstraat 26, Diever

€285.000,-
Type afname
Koop
Bouw
Twee-onder-een-kap
Eengezinswoning
1950
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
90 m2
18 m2/span>
445 m2
270 m3
Indeling
5 waarvan 4 slaapkamers
1
2
Energie
c.v.-ketel
c.v.-ketel

ENERGIEZUINIGE, GOED ONDERHOUDEN 2-ONDER-1 KAPWONING, in het centrum van het gezellige Diever gelegen met een zeer ruime en zonnige achtertuin geheel op eigen perceel 445m2.

De woning is voorzien van 15 zonnepanelen (2016), waardoor het elektra energieverbruik zeer beperkt is. De spouwmuren zijn in 2014 nageisoleerd en de woning is in 2013 aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een geheel nieuwe, moderne badkamer en aangrenzende slaapkamer. De ruime garage (40m2) is opgetrokken met een stenen fundering tot ca. 50 cm boven maaiveld, daarna afgewerkt met hout en voorzien van geïsoleerde muren.

Indeling begane grond:
Entree/hal, waarvan de vloer is voorzien van grote, moderne/zwarte plavuizen. Vanuit de entree is er directe toegang tot het moderne toilet, en badkamer (geheel betegeld en voorzien van douche, wastafel moet ameublement en designradiator), ruime slaapkamer (20m2) en de zeer keurige/moderne keuken. Vanuit de keuken is er ook direct toegang tot de kelderkast, opgang 1e verdieping en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd, waardoor er ruim daglicht binnenkomt.

Achter de woning is een overkapping gerealiseerd, waar het heerlijk vertoeven is in de zomer. U kunt deze ook bereiken via de loopdeur van de slaapkamer. Vanuit de overkapping (ca. 18m2) hebt u direct uitzicht naar de ruime, groene en besloten achtertuin (185m2). Een heerlijk tuin voor o.a. kinderen om in een besloten achtertuin geheel vrij te kunnen spelen. Als u van tuinieren houdt, kunt u zich in deze achtertuin goed vermaken, voor elk wat wils.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers (resp. 9m2, 8,8m2. en 5,4m2) en een vaste opgang naar de 2e verdieping. Deze verdieping is gelijk als het geheel, keurig onderhouden en afgewerkt.

2e verdieping: bereikbaar via een vaste trap en op deze verdieping is nog een kleine slaapkamer gerealiseerd.

Algemeen:

Bouwjaar:
• traditionele bouw, spouwmuren, nageïsoleerd in 2014,
• Voorzien van 15 zonnepanelen (2016) en gericht op het zuiden op het platte dak van de aanbouw aan de achterzijde (badkamer en slaapkamer);
• Vloeren begane grond voorzien van gedeeltelijk houten vloeren en van betonnen vloeren (aanbouw);
• Kozijnen: houten kozijnen, voorzien van thermopane beglazing.
• Slaapkamer begane grond, als ook de moderne badkamer;
• Separaat toilet aanwezig (begane grond);
• Dak: zadeldak, voorzien van dakpannen.

Diever is een mooi dorp, welke bekend staat om de rust en het vele “ groen” wat in deze omgeving kenmerkend is: het Drents Friese Wold. Het dorp is voorzien van vele goede voorzieningen, te denken aan: warme bakker, een grotere supermarkt, kledingwinkels, school voor voortgezet onderwijs en 2 lagere scholen. Ook zijn er vele sportverenigingen aanwezig.

Ook zo benieuwd naar de woning? Bel ons en plan een geheel vrijblijvende afspraak tot bezichtiging, wij staan voor u klaar!!