Verkocht

Diever

Groningerweg 13-265

€ 89.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Recreatie
Chalet
1999
Plat dak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
64 m2
8 m2
719 m2
150 m3
Indeling
4 waarvan 3 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
1
Energie
Niet verplicht
c.v.-ketel
c.v.-ketel

MODERN, ZEER GOED onderhouden VRIJSTAAND CHALET (’99, 10×6 m) met 3 !! slaapkamers, ruim zitterras + tuinhuisje op een heerlijk besloten/rustige ligging op eigen perceel van 719 m2. Vanaf het zitterras kijkt u uit naar een bosheuvel (uw eigen bosheuvel) waardoor het gevoel van recreëren in een groene en bosrijke omgeving geheel compleet is. U kunt de hertjes spotten in uw eigen tuin! Top genieten van volledige rust, eerlijke en gezonde lucht: maak gebruik van deze unieke kans!
Unieke ligging, in een soort “hofje”, op een mooi, zonnig perceel, vlakbij de rand van het rustige en bosrijke Landgoed ’t Wildryck (Diever); U kijkt direct uit op het bos. Bijna te mooi om waar te zijn!

Indeling:
Entree/hal met toegang tot alle ruimten: 3 slaapkamers (ca. 9 m2, 6 m2 en 6 m2), doucheruimte, separaat toilet en de zeer ruime en lichte woonkamer (ca. 26 m2) met openslaande tuindeuren naar het aan de achterzijde gelegen zitterras. De hoekkeuken is ook ruim te noemen en voorzien van moderne inbouwapparatuur. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, waardoor efficiënt gebruik is gemaakt van de ruimte. Alles straalt een uitmuntende staat van onderhoud uit en daardoor direct voor (recreatieve) bewoning toegankelijk.

Het heerlijke en zonnige, achtergelegen zitterras is direct bereikbaar via de dubbele tuindeuren in de woonkamer.

In de achtertuin is een houten tuinschuurtje geplaatst, eveneens zeer goed onderhouden (ca. 3×2,5 meter).

Het chalet is wintervast geïsoleerd. Het gehele chalet wordt verwarmd via cv. Tevens is een gashaard aanwezig. Het gehele chalet is voorzien van thermopane beglazing en is er een CAI en internetaansluiting aanwezig. Het chalet wordt geheel gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.

Het recreatiepark ’t Wildrijck heeft vele voorzieningen met o.a. een eigen sfeervol restaurant, zwembad, aangelegde sportplaats en natuurlijke speelveldjes. Wat hier zeer bijzonder is: er zijn op dit park geen slagbomen aanwezig EN…..het park is direct gekoppeld aan het Drents Friese Wold; een groot bos met vele mogelijkheden tot recreëren en sporten. De hertjes, konijntjes en vele vogelsoorten zijn hier vaak te spotten.

Kernwoorden van dit geheel zijn: Hoog wooncomfort, uitstekende staat van onderhoud, ruim chalet (ruime, lichte woonkamer en 3 slaapkamers) en in een bosrijke omgeving.

Kortom: Haast u om dit te bezichtigen, betreft een unieke gelegenheid tot koop van uw woongenot in ons mooie Drentse landschap!

Interesse? Bel of mail ons gerust en plan een vrijblijvende bezichtiging in voor dit mooie chalet!