Verkocht

Diever

Groningerweg 13-262

€ 59.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Recreatie
Chalet
1997
Plat dak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
35 m2
4 m2
291 m2
85 m3
Indeling
3 waarvan 2 slaapkamers
1
1
Energie
Niet verplicht
c.v.-ketel
c.v.-ketel
2015 Intergas HRE 28/24

Modern en zeer goed onderhouden VRIJSTAAND CHALET (’97) met vrijstaand berging inclusief wasmachine-aansluiting, gelegen op mooie locatie op “ Landgoed ’t Wildrijk”. De zon gerichte tuin is ingericht als bostuin, waardoor de bosrijke omgeving nog meer tot haar recht komt.

Het chalet is goed geïsoleerd en wordt verwarmd via CV (’15). Hierdoor kun u ook ’s winters comfortabel recreëren! Naast en achter het chalet ligt een ruime, privacy biedende bostuin met veel zon (ligging zuidwest). Het geheel ligt op een perceel van 291 m² eigen grond.

Landgoed ’t Wildrijck is een heerlijk en rustig park, direct grenzend aan het Nationaal Park Drents Friese Wold. Het landgoed biedt verschillende faciliteiten met bijzondere goede uitstraling, met o.a. een (pannenkoek-) restaurant, zwembad, tennisbaan en een receptie. Ook is er genoeg vertier voor de allerkleinsten o.a een luchtkussen, vele speeltoestellen en een groot zandspeelplaats.

Het nationaal park “Het Drents Friese Wold” is een heerlijke, groene omgeving met bossen, heidevelden en vrije landerijen. Dit gebied is de beste tool voor het onthaasten door het maken van wandeling, fietsen en gelijktijdig te genieten van al het schoon van de natuur. Hier spot men vele verschillende vogels, eekhoorntjes en reeën.

Indeling:
Entree/hal, welk toegang geeft tot alle ruimten; open keuken met nette keukeninrichting met een gaskookplaat (’15) en koelkast (’15). Een moderne, open en zonnige woonkamer, met een heerlijk uitzicht over de voorgelegen bossages en struiken. De keurige badkamer is voorzien van wastafel, douchecabine en toilet. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig van ca. 5,6 m2, respectievelijk 7,13 m2, waarbij in de grote slaapkamer een vaste kast aanwezig is. De andere slaapkamer is nu voorzien van een stapelbed.

ALGEMENE INFO:
Perceel: 291 m²;
Bouwjaar: 1997;
Woonoppervlakte ca. 35 m², inhoud ca. 85 m³;
Het recreatiechalet is geheel goed geïsoleerd.
Bouwstijl: De buitenwanden zijn afgewerkt door onderhoudsarme kunststofpanelen De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van isolerende beglazing. Het geïsoleerde dak bestaat uit stalen dakpanprofielplaten;
Verwarming en warm water door middel van CV  (’15).

Bel voor een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging van dit mooi en goed onderhouden chalet.