Verkocht

Diever

Groningerweg 13-236, Diever

€115.000,-
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Chalet
1996
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
60 m2
426 m2
125 m3
Indeling
3 waarvan 2 slaapkamers
1
1
Energie
c.v.-ketel
c.v.-ketel

Unieke kans: Zeer ruim, VRIJSTAAND DUBBELE CHALET met heerlijk, zonnig zitterras, tuinhuisje en mooi aangelegde tuin. Dit alles gelegen AAN DE RAND van het prachtige Drents Friese Wold. Wat te denken van het feit dat het UITMUNTEND is onderhouden, 2 slaapkamers en een zeer ruime woonkamer heeft. Het geheel heeft veel daglicht en is modern. Dit alles gelegen op het bospark: Landgoed ’t Wildrijck. Wie wil genieten van groen, rust en eerlijke, gezonde lucht: maak er gebruik van en wees de koper!!

Er zijn meerdere zitterrassen in de prachtige tuin, waarbij ook enige beschutte zitplaatsen zijn. Er is ook directe toegang tot het voorgelegen zitterras via de schuifpui vanuit de woonkamer.

Het recreatiepark ’t Wildrijck heeft diverse voorzieningen met o.a. een restaurant, zwembad, tennisbaan en speelveldjes. Wat hier zeer bijzonder is: er zijn op dit park geen slagbomen aanwezig en…..het park is direct gekoppeld aan het Drents Friese Wold; een groot bos met vele mogelijkheden tot recreëren en sporten. De hertjes, konijntjes en vele vogelsoorten zijn hier vaak te spotten.

Haast u tot het maken van een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging, oprecht een parel op het park.