Verkocht onder voorbehoud

Diever

Diever, Gerritsstraat 86

€ 239.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Eengezinswoning
1965
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
135 m2
9 m2
224 m2
448 m3
Indeling
3 waarvan 2 slaapkamers
1 waarvan 1 aparte toiletten
3 waarbij ook Kelder, Bergzolder
Energie
c.v.-ketel
c.v.-ketel

Op een PRACHTIGE PLEK, pal in het CENTRUM van het mooie dorp Diever, staat deze VRIJSTAANDE WONING met SOUTERRAIN en geheel besloten achtertuin op een perceel van 224 m2. Een woning uniek in haar soort, slapen in het souterrain, waarbij de temperatuur ook zomers heerlijk koel is.

Indeling:
Hal/entree, L-woonkamer met loopdeur naar de heerlijke, besloten achtertuin, open, eenvoudige keuken, doucheruimte, apart toilet, toekomstige badkamer met ruimte voor wasmachine/droger, toegang via vaste trap naar het souterrain en vaste opgang naar 1e verdieping;

Souterrain: heerlijke ruim en ingedeeld met 2 slaapkamers (ca. 8 m2, resp. 12 m2), aparte berging en bergruimte. In de slaapkamers zijn raampartijen aanwezig.

Verdieping:
Via vaste trap is deze zolderruimte toegankelijk. Ideaal als bergzolder.

De voortuin is geheel bestraat, voorzien van een heg, waardoor enige privacy is gegeven. Er is een royale oprit met ruimte voor ca. 2 auto’s. Aan de rechterzijde van de woning is een berging/overkapping aanwezig, waar o.a. fietsen, tuingereedschap etc. kan worden geplaatst.

De sfeervolle, gezellige dorpskern van Diever heeft een gevarieerd winkelbestand met o.a. een echte bakker en groentewinkel, supermarkt etc. Diever ligt aan de rand van het Nationaal Park “Het Drents-Friese Wold”, waar het heerlijk wandelen en fietsen is! Wat wil een mens nog meer!

Overige informatie:

– perceel: 224 m2;
– Muur- en vloer isolatie;
– Zeer dikke spouwmuren, daar het is gebouwd als een bedrijfsgebouw (Unive dependance);
– Dubbel glas;
– Verwarming en warm water via CV
– Uniek object door het souterrain met 2 slaapkamers;
– Pal in het centrum gelegen;
– Badkamer dient nog te worden afgebouwd;
– Heerlijke, besloten achtertuin;