Verkocht

Assen

Hoofdvaartsweg 92

€ 925.000,= k.k.
Type afname
Koop
Bouw
Vrijstaand
Woonboerderij
1920
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte
373 m2
11 m2
79 m2/span>
2835 m2
1681 m3
Indeling
7 waarvan 6 slaapkamers
2 waarvan 1 aparte toiletten
2
Energie
D
c.v.-ketel
c.v.-ketel
Remeha Calenta 40I

EXCLUSIEF WONEN waarbij moderne ARCHITECTUUR is verweven met een PRACHTIGE, AUTHENTIEKE uitstraling van deze WOONBOERDERIJ.

Zelden zien wij zo´n prachtige combinatie, waarbij de verbouwing (2015-2018) is gerealiseerd vanuit aandacht voor perfectie. Pure passie. De prachtige woonboerderij is ruimtelijk, heeft veel en speels daglichtinval door de vele raampartijen, waarbij het moderne interieur volledig tot haar recht komt. Dit geldt voor zowel voor binnen als buiten. Wat te denken van de achterzijde: dit is verbouwd tot een sfeervolle, moderne overkapping met open haard en ingebouwde, stijlvolle barbecue (braai). Gedurende alle seizoenen kunt u hier heerlijke koken, samen met familie en vrienden om u heen. Een uniek object ontstaan op een perfecte locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

De woonboerderij is vrij gelegen aan de Drentse Hoofdvaart en aan de rand van de wijk Kloosterveen. Het gehele perceel is 2835 m2, waarbij de woonkamer en prachtige keuken tuin gericht zijn. In alle rust en ruimte kunt u genieten van uw riante achtertuin (1537 m2). Vanuit de keuken is er directe toegang via de uitslaande tuindeuren tot het naastgelegen, zonnige terras. Fijne dakplatanen zorgen hier voor extra schaduw en sfeer. De gehele tuin biedt knusse terugtrekplekjes en er kan tot de laatste zonne-uren genoten worden van het echte buitenleven. Het oude stookhuisje en het houten schuurtje in de tuin, geven genoeg ruimte voor het bergen van het tuingereedschap. Dit alles stilletjes verborgen aan de rand van de stad Assen.

Wonen en werken is bij uitstek ook geschikt in de woonboerderij, als ook te gebruiken als zorgmantel woonboerderij. Aan de rechterzijde zijn 2 slaapkamers/werkkamers, waarin voldoende ruimte is voor deze activiteiten. In een moderne, stijlvolle woonomgeving, met meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Er is gedacht aan de luxe van slapen en badderen op de begane grond: een robuuste, ruime slaapkamer met aangrenzende moderne en open badkamer aan de voorzijde van de woonboerderij, geven u een gevoel van rijkdom.

Tijdens de verbouwing is het dak aan de achterzijde van de woonboerderij geheel vernieuwd en is voorzien van zinken dakgoten en afvoeren. De prachtige authentieke gebinten zijn stoer zichtbaar en zijn de blikvangers in de gehele achterzijde. De vloerverwarming in de gehele achterzijde zorgt voor een heerlijke temperatuur en verhoogd het woongenot. Zo ook samen koken in de handgemaakte appelhouten keuken. Keuken wandopstelling met kookeiland, afgewerkt met een keramisch werkblad en verschillende, luxe inbouwapparatuur.

De haardpartij in de leefruimte aan de achterzijde van de woonboerderij, centraal in het midden vlakbij de glazen achterwand, heeft een aantrekkingskracht en nodigt uit voor heerlijk loungen rond de haard. Er is meer dan voldoende ruimte in deze leefruimte.

Op de verdieping is een vide gemaakt, waar ook ruimte is voor een werkplaats, uitziend over de onder gelegen, ruime woonkamer. Hier zijn tevens slaapkamers en een modern ingerichte badkamer aanwezig. Voor een juiste indruk van de indeling van deze prachtig verbouwde woonboerderij verwijzen wij u naar de plattegronden.

Om een goede indruk te krijgen, nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen en zelf te ervaren welk woongenot deze prachtige, stijlvolle, moderne en onder architectuur verbouwde woonboerderij voor u in petto heeft.

Kenmerk: Exclusief wonen