Taxaties

Om vast te kunnen stellen wat u maximaal kunt lenen, vraagt een bank (of andere geldverstrekker) vooraf een gedegen en betrouwbare taxatie door een gecertificeerde taxateur. Voor het taxeren van onroerend goed maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring in de regionale markt in combinatie met een nauwkeurige beoordeling ter plaatse en mijn technische kennis.

NRVT en SCVM

Naast mijn registratie in het register van het NRVT ben ik SCVM gecertificeerd en bevoegd om woningtaxaties uit te voeren. De taxaties van Keizer Makelaardij worden door alle banken en financiële instellingen (ook met NHG) geaccepteerd. Heeft u met spoed een woningtaxatie nodig, dan zal ik alles op alles zetten om voor u zo snel mogelijk een gevalideerd taxatierapport af te leveren. Ik ga direct voor u aan de slag!

NWWI en Taxateurs Unie

Het is heel belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. Keizer Makelaardij is aangesloten bij de NWWI en Taxateurs Unie. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport. Voor een hypotheek heeft u veelal een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig.

Taxatiekosten

De kosten voor een taxatie zijn afhankelijk van de waarde van de woning. Een standaard taxatierapport of een NWWI rapport kan ik u leveren vanaf € 495,00 excl. BTW. Wilt u een exacte prijsopgave dan maak ik graag een vrijblijvende offerte voor u.

Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u met mij doornemen of dat noodzakelijk is? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur een mail naar info@keizermakelaardij.nl