Over Keizer Makelaardij

Aangenaam, mijn naam is Jannie Keizer. Mijn passie? Het ambachtelijke timmerwerk en de bouw van een woning of boerderij. Deze passie is de basis voor mijn liefde voor alles wat met bouwen en wonen te maken heeft.
Ik groeide op als boerendochter in Nijeveen, waar mijn ouders hun boerenbedrijf in de jaren vijftig uitbouwden.

Als jong meisje stond ik met de neus vooraan, toen de timmermannen de houten gebinten volgens pen-en-gat verbinding aan elkaar verbonden om een prachtige boerenstal te bouwen. Ik groeide op in Zuidwest-Drenthe, een regio waar ik nog steeds woon en iedere dag geniet van de prachtige omgeving met de mooie dorpen, de huizen en boerderijen en de mensen die er wonen. Sinds 2001 ben ik als zelfstandig makelaar actief. Ik richt me primair op de verkoop en aankoop van woningen in Zuid-Drenthe. Naast gecertificeerd makelaar ben ik erkend NRVT en SCVM gecertificeerd registertaxateur en bevoegd om alle woningtaxaties uit te voeren.

Zoekt u een makelaar met passie in Drenthe? Met mijn kennis van zaken op juridisch en bouwkundig gebied help ik u graag verder.